štvrtok 28. augusta 2008

Ja tu som neni - blogpost s hviezdičkou (*)

Hlavným rizikom 10-dňovej offline dovolenky pri mori, okrem zmäknutia mozgu, ktoré sa ako sa patrí aj dostavilo, bolo, že mi po návrate internet a blogovanie ani nebudú chýbať. Ved abstinenčné príznaky už tretím dňom odozneli a piaty deň som na net ani nepomyslel. Na blog už tobôž nie. Tak veru. Nemám ja teda v zásobe veselé historky a kupodivu ani sťažnosti a ponosy, ktorými by som vás mohol oblažiť. A vôbec mi je aj jedno, že teraz pôjdem na víkend zase het, do hôrrrr kamsi. Taktiež offline.

Jedna vec, čo som aj určite rád, že som za minulé dni zmeškal, bolo výročie vpádu spriatelených vojsk; počuť zase nejapné komenty papalášov s CKĽ na čele o dobrých komunistoch s úmyslami obrodného procesu, socializmu s ľudskou tvárou, ktorý sa nemohol realizovať a podobné mýtizovane rozprávky, mal by som asi penu u huby. Fuj. A stavím sa, že prípadná chľastacia hra počas spravodajského maratónu TA3-Joj-Markíza-STV, kde za každý záber na habkajúceho Dubčekovho syna by súťažiaci museli vypiť poldeci tuhého, by skončila všeobecnou otravou alkoholom.

A SNP odignorujem radšej tiež, tak ako minulý rok.

Teda aspoň takto: Song na dnes



Dan Friel - Desert Song

O, áno.


(*)
A video na víkend bude niečo úplne iné: Prvá pornografická animácia, z roku 1929. Aby ste si nemysleli, že je toto nejaký family friendy blog, alebo čo. (Via) Varovanie: Môže ohroziť mravný oný a aj rakovinu a neliať do ohňa, ani požívať a iné...

Žiadne komentáre: