piatok 23. novembra 2007

Žijem v takej krajine

Žijem v takej krajine, kde prezident "Blatník" metály za zásluhy o rozvoj našej vlasti dáva mongoloidným autokratom bez krku. Choice!

Žijem v takej krajine, kde minister búcha v kravíne do stola. Pán minister Jureňa usporiadal svoju, dúfajme poslednú, tlačovku pred maštaľou plnou kráv. Blahoželáme pánovi už-dlho-nie ministrovi k skvele zvládnutému PR urazeného sedláka a posielame pesničku. Choice!

Až človek dospeje do štádia, keď drží palce Mečiarovi, z čoho je mu samozrejme na vracanie. Ak si Vladko nedá pozor, príde predvianočný výpredaj a CKĽ mu poskupuje poslancov (takí Mikušovci ani nebudú drahí, len nejaký ten bloček atómový postačí) zbytok ohlodá SNS a Mečiar ostane leda tak s verným Sanchom Urbánim čoby nezávislý poslanec, sediaci kdesi vedľa Gaburu. Choice!

Update (24.11.2007, 18:15)

Dnes sa zdá, že Mečiar a HZDS ustúpia Ficovi. Ako postrehol kamarát (ktorý našťastie nebloguje, ináč by som nemal komu kradnúť hlášky), titulok v novinách mal znieť: "HZDS-LS iba požiadalo SMER-SD, aby pridal lubrikantu".

Nemohol som odolať, ku kauze Jureňa a "vládna kríza" som posplietal pár viet aj na svojom druhom blogu. Nothing better to do.

Plus, predošlá taľafatka sa, zdá sa, dostala do výberu SME. Tiež sa tam už dostane hocaká konina. Našťastie je víkend, čo znamená nižší internetový traffic a ja nebudem tráviť večer mazaním nejapných komentárov. Každopádne vítam všetkých náhodných zblúdilcov. Ale zas sa tu necíťte ako doma.

Žiadne komentáre: