pondelok 18. októbra 2010

The Birth of Cool

Máte veľa voľného času a neviete, čo s ním? Chcete vytvoriť pravý slovenský internetový mém? Máte photoshop skillz? Tak neváhajte a založte si tumblr "The Urbáni Cool" a fotošopujte tento Urbániho obrázok do iných známych výjavov a kontextov.


Nemáte zač. (zdroj)

(Na inšpiráciu: Sad Don Draper, Selleck Waterfall Sandwich, I'mma let you finish, et alia.)

4 komentáre:

karolina povedal(a)...

chudak Jon Hamm, v jednej scene ukaze city a uz je rozotrety ako margarin po celom internete. akoby ta scena nebola strasidelna sama o sebe dostatocne. fuj. Don nesmie plakat.
.
Urbani je stara liska, to ze si farbi tie rednuce kadere spolu s tym outfitikom uplne jasne poukazuju na to, ze ked sa plazi chodbami institucii zachovavajuc za sebou slizovu stopu, zjavne este stale ma v hlave akusi predstavu ze bude este plodit a mnozit sa, prosim preto blogera Kolkavu, aby podobne zvrhlosti dalej nesiril. ked uz som ale pristupila na tuto spinavu hru, tak mi pri tomto outfite chyba masivna a la kovboj opaskova spona.

S. povedal(a)...

ja neviem, ako to tito nasi nouveau riche robia, ale nech minu lubovolnu sumu, aj tak je vysledok vzdy eurotrashy... a Urbaniho styl= tak trocha Dalton brothers, tak trocha Danny Zuko a jednoznacne privela slizu.

DajSemTieSlize povedal(a)...

paneboze, ved to oblecenie vyzera samo o sebe ako sfotoshopovane. cool

pot´me´hut povedal(a)...

cukrovy otecko